به گزارش سرویس علمی و فرهنگی خبرگزار حوزه، در بخش مقالات این شماره از مجله سه نوشتار با عناوین نقش شورا در امامت، اهل سنت و حدیث سلسه الذهب و معنای امام در معنویت شیعی به چاپ رسیده است.
در پرونده علمی این شماره با عنوان ادبیات ولایی مصاحبه ای با استاد سید علی موسوی گرمارودی منتشر شده است.
معرفی منظومه غزوات، این غزل گریه ها که می بینی...، نگاهی به شعر میرزا حبیب خراسانی، گزارشی بر ادبیات رثایی آذری و مروری بر آراء و عقاید استاد محمدرضا حکیمی درباره ادبیات از دیگر نوشتارهای این پرونده ادبی هستند.
در بخش نقد اندیشه، مطلب تلاش نافرجام در انکار نصب امام از یمن تا غدیر و در بخش کتاب شناخت گزارشی از کتاب اثبات ولایت و نمایه فصلنامه امامت پژوهشی منتشر شده است.
مطالبی به قلم آیتالله سید علی میلانی، محمد حسین رحیمیان، هانری کربن، ابوالفضل حقیری قزوینی، رضا بیات، علیرضا عبداللهی کجوسنگی، کبری مرادی، عیسی ثاقب بخشایشی و... زینت بخش این شماره از مجله امامت پژوهی است.
همانطور که اشاره کردیم پرونده مفصل و اصلی این شماره از مجله به موضوع ادبیات ولایی اختصاص دارد و در میان مطالب این پرونده هم نوشتاری درج شده در موضوع مرور آراء و عقاید استاد محمدرضا حکیمی درباره ادبیات که خواندنی و جالب توجه و قابل تأمل است.
در باب چیستی ادبیات و اهمیت و خاصیت آن، اندیشمنادن بسیاری سخن گفته اند و البته بیشتر آنها از زاویه دید ادیبان به موضوع نگریسته اند.
این نوشتار از آن جهت که دغدغه های یک اندیشمندان دینی درباره ادبیات است، اهمیت دارد.
در این گفتار ابتدا جایگاه ادبیات در تاریخ دین، بررسی و سپس به امکان ادبیات برای تبلیغ دین پرداخته شده است.
مجله امامت پژوهی را می توان یکی از نشریات تخصصی حوزه معارف دینی برشمرد که تلاش می کند در حیطه مباحث کلامی و در گستره آیات و روایات در تبیین امر امامت، تلاشی درخور را چه در جهت شکلی و مضمونی و چه حتی در حوزه ارائه و فرم ساختار به انجام و فرجام رساند.
انتخاب موضوعات دقیق و مفید در پرونده ها در کنار علمیت و دقتی که در نوشتار و تعیین حدود و ثغور مباحث در قالب نگارش و ویرایش مقالات به چشم می خورد همگی گویا و جویای همین امر است.
این مجله به صاحب امتیازی بنیاد فرهنگی امامت اهلبیت(ع) و مدیر مسئولی آیتالله سید علی حسینی میلانی منتشر می شود.
علاقمندان می توانند با شماره تلفن 02512908582 تماس حاصل نمایند.